Label,  management and creative studio located in Copenhagen NV info@konkylie.eu

back

Gäy

Gäy er utvivlsomt det bedste der er kommet ud af Greenå i historisk tid og muligvis det bedste der er sket for dansk musik i dette skidne årtusinde. Popmusik i ordets bedste forstand, altså ørehængere fra højeste hylde, lavet af folk med hjerner og til folk med hjerner. For der er ingen grund til at pop skal tale ned til folk. Og da den var i en bedre forfatning var den både sjov, ambitiøs og farlig. En tradition der her genoplives og fornyes på fornem vis.

Deres kommende album ser både frem, tilbage og til siden uden at miste overblikket i de hektiske lydbilleder og løjerlige, velskrevne  tekster der er absurde, sjofle, tankevækkende og kemiske i en grad så Happy Mondays og Ian Dury & The Blockheads enten ville rødme eller være stolte... og erkende at Gäy gør det med højere lixtal.

Samtidig er der grooves der realiserer vor alles drømme om hvordan Modern Lovers ville lyde hvis samtlige medlemmer havde ADHD og indgik et lykkeligt ægteskab med The Cars uendeligt multitrackede korvokaler og overproduktion.

Som et bandmedlem ydtrykte det... "folk siger less is more... c'mon din fucktard... more is more!".

 

Det vides ikke om satanmønternes påstand om at alt ondt kommer fra Greenå er sand. Men Gäy agter at komme med noget godt -  lige i dine øregange

 

(Booking: booking@konkylie.eu)